Lansare NEXTads Romania
Wild Media Romania este mandra sa anunte lansarea oficiala a proiectului NEXTads Romania prin care introduce la nivel national un nou concept de promovare pe mediile sociale. Acest proiect ambitios are la baza o platforma interactiva de Social Media Affiliate Marketing care se desfasoare pe reteaua sociala Facebook.
In prezent s-au inscris peste 2000 de utilizatori din toata tara si avem un reach maxim mai mare de 1.5 milioane de oameni!

Citeste mai mult
O noua identitate
Wild Media Romania isi schimba identitatea online si isi largeste portofoliul cu aplicatii web multimedia, jocuri HTML5 si nenumarate proiecte interactive pentru anul 2013!

Ne mandrim cu parteneriate legate cu firme din Norvegia, Anglia, Bangladesh si Elvetia!

SERVICII
DESPRE NOI
Fondati in 2011, Wild Media Romania se numara printre agentiile de publicitate din Romania care ofera servicii full-service, de la Consultanta IT in domeniul online, online marketing, solutii de dezvoltare web, mobile si multe altele.

Ne definim prin inovatie si calitatea serviciilor pe care le oferim. Intotdeauna ne impunem standarde ridicate si profesionale in cadrul fiecarui proiect la care lucram, indiferent de marimea acestuia. Identificam nevoile clientilor nostri prin aprofundarea problemelor pe care le au, si venim cu solutii eficiente atat din punct de vedere al costurilor cat si al calitatii, solutiile pe care le-am oferit de-a lungul timpului au venit intotdeauna in ajutorul tuturor clientilor nostri.


INOVATIE
Ne afirmam la competitii, ne mandrim cu aparitii in presa si cu proiecte inovatoare. Dorim sa oferim si nu sa luam, de aceea, daca ai un proiect si ai nevoie de ajutorul nostru, de feedback-ul nostru sau de orice, nu ezita sa ne contactezi!
EFICIENTA
Un proiect nu are intotdeauna un inceput si un sfarsit, ci mai degraba o perioada de crestere. Noi ne asiguram ca toate proiectele la care lucram vor ajunge la maturitate in cel mai scurt timp posibil fara a afecta calitatea sau produsul final.
CALITATE
In mediul online este intotdeauna dificil sa te exprimi, de aceea noi reusim sa identificam factorii care influenteaza cresterea progresiva a unei afaceri pe internet si sa aplicam solutiile potrivite pentru a avea rezultatele cele mai bune cu cele mai reduse costuri.